Villa's nabij de Atlantische kust

Gelegen tussen eeuwenoude bomen en een kabbelende rivier (L'Eyre)

Villa's nabij de Atlantische kust

Gelegen tussen eeuwenoude bomen en een kabbelende rivier (L'Eyre)

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Geen sjabloon ingesteld

ONZE HUIZEN

LAST MINUTES

021-19-016_Logo_La_France_Rentals_-_RGB_large

OVER LA FRANCE RENTALS

Frankrijk, La Belle France. Een land met vele schoonheden, landschappen en steden. Van de Middelandse Zee tot Normandie. van Bretagne tot de Alpen.. iedere regio zijn eigen gastronomie en wijn.

La France Rentals is in 2019 gestart met de verhuur van accommodaties, uitsluitend op locaties bij bergen, rivieren, mooie steden, charmante dorpjes of een prachtig kustgebied! Niet massaal of dertien in een dozijn, ontdek het echte Frankrijk via La France Rentals!

Neem contact op

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met onze back-office.
+31 (0) 85 078 76 76
info@lafrancerentals.nl
Melkmarkt 7 en 9
4301 HB Zierikzee

Ervaar de rust en schoonheid van het water, direct vanuit je verblijf, met een verfrissende duik vanaf het terras of een ontspannen boottocht. Onze accommodaties bevinden zich direct aan het water, op schitterende locaties, met een eigen aanlegsteiger voor boten en uitstekende mogelijkheden om te vissen. Met ook een trailerhelling in de buurt, is dit de ideale plek voor watersportliefhebbers!

Ga naar de website van Nautic Rentals

Ervaar het kalmerende geluid van de golven, geniet van de zilte bries. Ontdek een scala aan activiteiten, van ontspannende wandelingen langs de kust tot spannende watersporten. Onze accommodaties bevinden zich op loopafstand van het strand, de zee en de duinen en te midden van de pracht van een natuurlijke omgeving. Dé plek waar natuur en activiteiten samenkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.  Ga naar de website van Beach Rentals

Geen sjabloon ingesteld