Bereikbaarheid

Het adres van het park is 35, Rue du Château te 33770 Salles.

Met de auto:
Résidence du Château de Salles ligt 45 km onder Bordeaux op 4 km afstand van afrit 21 van snelweg A63. Na de afslag gaat u de D3 op richting Salles en dan ligt na 4 km de toegangspoort van ons villapark aan de linkerkant.
Vanuit Nederland is de afstand Utrecht – Salles 1090 km en vanuit België is de afstand Brussel – Salles 935 km. Over de snelweg bedragen de kosten voor tol ongeveer € 80,00 enkele reis.

Met de trein:
Het station waar de internationale treinen aankomen is Bordeaux. De reistijd vanaf Amsterdam bedraagt 8 uur en vanaf Brussel 6 uur. Op dit moment wordt de infrastructuur aangelegd voor een hoge snelheidslijn tussen Tours en Bordeaux, waardoor de reistijd vanuit Parijs nog korter wordt. De kosten bedragen vanaf €150 voor een enkele reis. Vanuit station Bordeaux kunt u met de bus naar Salles (reisduur 1 uur en 40 minuten en de kosten bedragen € 2,60). Het dichtstbijzijnde station bij ons villapark is Biganos op slechts 16 km afstand. Vanuit dit station rijdt er een bus naar Salles en deze busreis duurt circa 30 minuten.

Met het vliegtuig:
Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Bordeaux (Merignac) op 50 km afstand van ons villapark.

Vanuit de luchthaven is ons villapark als volgt te bereiken:
met huurauto (reistijd is 35 minuten, voor kosten zie actuele aanbiedingen op internet)
met taxi (reistijd is 35 minuten en kosten rond € 80 en in het weekend € 120, )
met bus (reisduur 1 uur en 40 minuten en de kosten bedragen € 2,60)

Vanuit Nederland zijn er dagelijks low-cost vluchten naar Bordeaux. Kosten vanaf € 40,00 enkele reis.